Νέο οδικό έργο στη Κοζάνη

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση του δρόμου προς το παρεκκλήσι του Οσίου Βαραδάτου την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του έργου: «Βελτίωση υφιστάμενης οδού προς παρεκκλήσι Όσιου Βαραδάτου» υπέγραψε τη Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 155.000 € αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τέσσερις μήνες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της κατασκευής του έργου όπως ορίζεται από την προγραμματική σύμβαση.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θέτοντας ως προτεραιότητα τα έργα οδικής ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής συμβάλλει στη βελτίωση της υφιστάμενης οδού προς το παρεκκλήσι του Οσίου Βαράδατου με τη χρηματοδότηση του έργου κατά 85% από το Πρόγραμμα ΚΑΠ της Π.Ε. Κοζάνης έτους 2024, καθώς και με τη συμμετοχή της στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης στην οποία Πρόεδρος ορίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα