Νέο έργο οδικής βελτίωσης στο Μαθράκι Κέρκυρας

Συνεχίζονται τα έργα και η βελτίωση των υποδομών στο οδικό δίκτυο των Διαπόντιων Νήσων. H Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου υπέγραψε άλλη μία σύμβαση έργου, που αφορά στο Μαθράκι.

Περιλαμβάνει τεχνικά έργα, οδοστρωσίες και χωματουργικές εργασίες στο Μαθράκι. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ξεκινά άμεσα και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα εξάμηνο. Σε δήλωσή της η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου επισημαίνει: «Με έργα και παρεμβάσεις αλλάζουμε την εικόνα στα Διαπόντια Νησιά μας. Συνεχίζουμε τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης των δρόμων και παράλληλα πραγματοποιούμε έργα που σχετίζονται με την βελτίωση των δημόσιων υποδομών. Ο τόπος μας προχωρά μπροστά με έργα».

Υπενθυμίζεται, ότι έχουν ήδη υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη έργα οδοποιίας, αλλά και συντήρησης δημοτικών κτιρίων και στα τρία Διαπόντια νησιά.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα