Νέες Τσιμεντοστρώσεις και Tεχνικά Έργα σε περιοχές της Αλοννήσου

Νέο έργο για την ομαλή πρόσβαση σε περιοχές της Αλοννήσου ξεκινά το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου που περιλαμβάνει επισκευή τσιμεντοστρωμένου δρόμου στη θέση Παλιοχωραφίνα, κατασκευή τοιχίου στο ύψος του Συνεταιρισμού, επέκταση δυο επενδεδυμένων τάφρων στο δρόμο προς Γιάλια και τσιμεντοστρώσεις του δρόμου στη θέση Μπράλος.

«Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες ξεκινάμε ένα νέο έργο για την ασφαλή μετακίνηση σε περιοχές του νησιού. Υλοποιούμε έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα