Νέες συμβάσεις προϋπολογισμού 767.000 ε για έργα στην Αργολίδα

Συμβάσεις με τους αναδόχους έργων στην Αργολίδα, συνολικού προϋπολογισμού 767.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στο Ναύπλιο.

Οι συμβάσεις αφορούν, ειδικότερα, στην συντήρηση και ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού 24 με προϋπολογισμό 395.000 ευρώ, στην συντήρηση κοίτης και στον καθαρισμό ρεμάτων με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ και στην συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο και τους κόμβους στην Π.Ε. Αργολίδας με προϋπολογισμό 72.000 ευρώ.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας είχε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζο και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας, στο πλαίσιο της οποίας εξετάστηκε η πορεία σημαντικών έργων που υλοποιούνται ή έχουν δρομολογηθεί στην Π.Ε. Αργολίδας από την Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα