Νέα ασφαλτόστρωση στην παλιά Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες ασφαλτόστρωσης σε συνολικό μήκος 2,6 χλμ. στην παλιά Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης στη θέση Βίγλα. Οι εργασίες εντάσσονται έργο συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε περιοχές της Ελασσόνας.

Στο πλαίσιο του έργου το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν η κατασκευή του πρώτου κυκλικού κόμβου στο κέντρο της Ελασσόνας, εργασίες ασφταλτόστρωσης στους δρόμους Ελασσόνας –Τσαριτσάνης (ομαδικός Αμπελώνα), Βλαχογιάννι – Παλιάμπελα, στην είσοδο του Λόφου και άλλες τοπικές παρεμβάσεις όπου υπήρχε ανάγκη. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του δεύτερου κυκλικού κόμβου στην Ελασσόνα επί της παλιάς εθνική οδού Ελασσόνας – Λάρισας προς Γαλανόβρυση – Στεφανόβουνο.

«Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας στην Ελασσόνα με στόχο την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων. Πρόκειται για έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα