Νέα αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές των Φαρσάλων προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ

Νέο έργο για την αντιπλημμυρική προστασία περιοχών των Φαρσάλων δρομολογείται από την Περιφέρειας Θεσσαλίας. Δημοπρατείται έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Περιλαμβάνει εργασίες σε υδατορέματα στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ναρθακίου, Κρήνης,  Ζωοδόχου Πηγής και Βαμβακούς καθώς και στο υδατόρεμα Ασμάκι έως τη συμβολή του με τον Ενιπέα ποταμό.

«Συνεχίζουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων στη Θεσσαλία. Στα εν εξελίξει αντιπλημμυρικά έργα που έχουμε αυτή την εποχή σε περιοχές των Φαρσάλων έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη έργο που συμβάλλει  στη μετρίαση των πλημμυρικών φαινομένων και στην προστασία ανθρώπων, αγαθών και υποδομών σε περιοχές που έχουν καταγραφεί από τις τεχνικές μας υπηρεσίες και υπάρχει ανάγκη» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα