Μεσσηνία: Έναρξη της λειτουργίας της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έναρξη μεταβατικής λειτουργίας της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή της Καλλιρρόης, στη Μεσσηνία, η οποία προγραμματίζεται για τις αρχές του ερχόμενου Μαΐου.

Οπως είναι γνωστό, στην πιο πάνω μονάδα – σύμφωνα με τον ΠΕΣΔΑ, στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης θα κατευθύνονται τα απορρίμματα του συνόλου των δήμων της Μεσσηνίας, όπως επίσης και των Δήμων Μεγαλόπολης και Γορτυνίας.

Οι λεπτομέρειες και οι διαδικασίες εν όψει της λειτουργίας της μονάδας της Καλλιρρόης θα εξεταστούν σε σύσκεψη με τους δήμους της Μεσσηνίας η οποία προγραμματίζεται την ερχόμενη Πέμπτη 27 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στην Καλαμάτα.

Οσον αφορά στην πρόβλεψη του ΠΕΣΔΑ για τους Δήμους Μεγαλόπολης και Γορτυνίας, εξετάζεται η αναθεώρηση του εν λόγω σχεδιασμού προκειμένου τα απορρίμματά τους να κατευθύνονται στην μονάδα της Παλαιόχουνης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα