Μεσολόγγι: Ξεκινά το έργο στο Τρικούπειο

Αναδείχθηκε ανάδοχος για το μεγάλο έργο ανακατασκευής του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου Μεσολογγίου. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη αφού πλέον ξεκινούν οι εργασίες στο ιστορικό αυτό κτίριο και της μετατροπής του σε ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο.

Ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος σε δηλώσεις του ανέφερε σχετικά  «Ένα βήμα εμπρός προς την πολύπλευρη αξιοποίησή του κάνει το Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο,  καθώς αναδείχθηκε ανάδοχος που θα βάλει μπρος τις εργασίες για το μεγάλο αυτό  έργο».

Μετράμε  αντίστροφα  ώστε να αποκτήσουμε πλέον ένα αντάξιο της πόλης μας  και του πολιτισμού μας  χώρο εκδηλώσεων και δράσεων. Να διασώσουμε  το ζωντανό αυτό  κομμάτι της  ιστορίας μας. Ένα έργο ικανό να αλλάξει την ζωή μας. Το  στοίχημα της Δημοτικής Αρχής για  το Τρικούπειο κερδήθηκε! Με σταθερά βήματα βαδίζουμε υλοποιώντας οράματα που κάποτε φαίνονταν μακρινά!».

Με το έργο αυτό δεν θα αποκατασταθεί απλά και μόνο το κτίριο, αλλά θα ανακαινιστεί πλήρως και θα  μετατραπεί σε  ένα σύγχρονο  διευρυμένο (335 θέσεων) συνεδριακό κέντρο με παράλληλες αίθουσες, μουσείο, βιβλιοθήκη, αίθουσα συναντήσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και βοηθητικούς χώρους με πλήρη  πρόβλεψη για ΑΜΕΑ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα