Μελέτη Συντήρησης – Αποκατάστασης Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου

Διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΡΟΔΟΥ» Προεκτιμώμενης Αμοιβής 687.571,85 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

Αντικείμενο της παρούσης είναι η μελέτη Συντήρησης – Αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου. Η μελέτη αφορά στην αποκατάσταση των φθορών τόσο στο εξωτερικό κέλυφος του κτιρίου όσο και στους εσωτερικούς χώρους αυτού, τη βελτίωση της λειτουργικότητας, της προσβασιμότητας και την αύξηση του βαθμού επιτελεστικότητας του κτιριακού συγκροτήματος των δικαστηρίων της πόλης της Ρόδου, με την κατά το δυνατόν προσαρμογή του στους ισχύοντες κανονισμούς ώστε απρόσκοπτα να μπορεί να υλοποιηθεί η εκτέλεση σχετικού έργου συντήρησης, αποκατάστασης και λειτουργικής αναβάθμισης.

Στην παρούσα σύμβαση περιλαμβάνεται η εκπόνηση Αρχιτεκτονικών, Στατικών, Ηλεκτρομηχανολογικών και Γεωτεχνικών Μελετών.

Τα έγγραφα της παρούσας διαδικασίας δημόσιας σύμβασης καταχωρήθηκαν στο σχετικό ηλεκτρονικό χώρο του ΕΣΗΔΗΣ με Συστημικό Αύξοντα Αριθμό: 204880 και αναρτήθηκαν στη Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.

Σχετικά έργα

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα