Μελέτη για τη βελτίωση αγροτικής οδοποιϊας Δήμου Σικίνου

Η ΕΕΤΑΑ, στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο ρόλο της ως τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος των ΟΤΑ, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της και στέκεται αρωγός σε κάθε αίτημα των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει ως σκοπό την τοπική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 παραδόθηκε στον δήμαρχο Σικίνου Βασίλη Μαράκη ο πλήρης φάκελος της μελέτης με τίτλο : «Βελτίωση αγροτικής οδοποιϊας Δήμου Σικίνου», από τον πρόεδρο και τη διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.)  Δημήτρη Μαραβέλια και Παναγιώτα Παναγιωτάκου αντίστοιχα. Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης της Εταιρίας και του Δήμου Σικίνου.

Στη συνέχεια, ο Δήμος θα υποβάλλει τη συγκεκριμένη μελέτη για ένταξη σε  χρηματοδοτικό πρόγραμμα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίησή του. Κατόπιν αυτού,  η ΕΕΤΑΑ θα προχωρήσει στη διαδικασία δημοπράτησης του έργου, ώστε να αναδειχθεί ο ανάδοχος για την κατασκευή του.

Αξίζει να τονισθεί ότι, η ολοκλήρωση υλοποίησης, αυτού του έργου, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της Σικίνου.

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα