ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ EUROPA ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο η μεγάλη χορηγία της Europa στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Η χορηγία αφορούσε σε δωρεά όλων των υλικών για την αντικατάσταση κουφωμάτων στην προκεχωρημένη Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου (ΠΝΒΚ) στην Κρήτη. Ο στόχος ήταν η ποιοτική και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου διαμονής του προσωπικού της βάσεως.

Η διοίκηση του Πολεμικού μας Ναυτικού ευχαρίστησε την Europa σε ειδική τελετή που πραγματοποίησε, όπου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Διευθύνουσα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της Europa Κα Ανούς Κ. Τζιρακιάν, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

Η χορηγία στο Πολεμικό Ναυτικό έρχεται σαν συνέχεια της μεγάλης χορηγίας που πραγματοποίησε η Europa στο στράτευμα και κατά την περίοδο της κρίσεως στον Έβρο το 2020. Στην περίοδο της κρίσεως του περσινού Φεβρουαρίου, η Europa χορήγησε υλικά για την δημιουργία του φράχτη αποτροπής διέλευσης παρανόμως εισερχομένων ατόμων στην επικράτεια μήκους 6 χιλιομέτρων.

Η Europa στέκεται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της  πατρίδας μας αναγνωρίζοντας το ήθος και την συμβολή τους στην ευημερία και την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων μας! Γιατί οι Έλληνες ενωμένοι, μπορούμε περισσότερα!

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα