Massey Ferguson By You: Πάντα δίπλα στον αγρότη

Η Massey Ferguson, ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα του Ομίλου AGCO (NYSE:AGCO), παρουσιάζει με υπερηφάνεια την MF By You, μια νέα υπηρεσία εργοστασιακής προσαρμογής που επιτρέπει στους αγρότες να καθορίζουν τους γεωργικούς ελκυστήρες τους ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις αγρονομικές ή λειτουργικές προσδοκίες τους.

«Γνωρίζουμε ότι κάθε αγρόκτημα και αγρότης έχει διαφορετικές ανάγκες, γι’ αυτό επεκτείνουμε τώρα το MF eXperience για να διασφαλίσουμε ότι οι ελκυστήρες μας ανταποκρίνονται σε περισσότερες απαιτήσεις και ότι η διαδικασία διευκολύνει τη δουλειά των αντιπροσώπων», εξηγεί ο Jérôme Aubrion, Διευθυντής Marketing Massey Ferguson, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

«Οι εκτεταμένες παγκόσμιες διαβουλεύσεις μας με τη Φωνή του Πελάτη διασφαλίζουν ότι κάθε ελκυστήρας MF είναι “Σχεδιασμένος από αγρότες για αγρότες”. Το MF By You, επεκτείνει την προσωπική μας επαφή δίνοντας τη δυνατότητα στους αγρότες να επιλέξουν τις προσθήκες που χρειάζονται», προσθέτει.

Τα τρακτέρ Massey Ferguson φημίζονται για την απλή και αξιόπιστη λειτουργία τους και είναι καλά εξοπλισμένα ακόμα και στην Standard έκδοση. Όλοι οι πελάτες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν περαιτέρω τις αγορές τους κάνοντας επιλογές κατά την παραγγελία, χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα των αντιπροσώπων τους «MF Configurator».

Προδιαγραφές στα μέτρα σας

Το MF By You πηγαίνει τη διαδικασία αγοράς ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν πρόσθετο εξοπλισμό από έναν μεγάλο κατάλογο.

«Η ευρεία επιλογή από εργοστασιακό πρόσθετο εξοπλισμό έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να αυξάνουν την παραγωγικότητα και την άνεση, να ενισχύουν τις επιδόσεις και να βελτιώνουν τις λειτουργίες. Για παράδειγμα, το κεντρικό σύστημα φουσκώματος ελαστικών προστατεύει το έδαφος από τη συμπίεση, ενώ παράλληλα μειώνει τη φθορά των ελαστικών και την κατανάλωση καυσίμου», λέει ο κ. Aubrion.

«Άλλες προσθήκες του MF By You αυξάνουν την ευελιξία, επιτρέποντας, για παράδειγμα, την τοποθέτηση του MF Guide σε καμπίνες Visio Roof – παρέχοντας το πλεονέκτημα της καλύτερης στην κατηγορία ορατότητας και της ακριβούς καθοδήγησης. Και, για να διασφαλίσουμε ότι οι ελκυστήρες μας ανταποκρίνονται σε κάθε ειδική απαίτηση, το συνεργείο προσφέρει επίσης ειδικές ζάντες και ελαστικά, τα οποία δεν διατίθενται μέσω της standard προσφοράς», συνεχίζει.

Άλλες προσθήκες στην ευρεία γκάμα περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, φιμέ τζάμια, πατάκια δαπέδου και καλύμματα καθισμάτων. Όλα όσα μπορεί να χρειάζονται οι αγρότες για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα ή την άνεση θα είναι διαθέσιμα μέσω της MF By You.

Αφιερωμένο εργαστήριο MF By You

Η MF By You βρίσκεται σε ένα νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο 1.000 τ.μ. στο εργοστάσιο Beauvais, ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει δέκα τρακτέρ. Εδώ όλες οι τροποποιήσεις και οι προσθήκες εγκαθίστανται από ειδικά εκπαιδευμένους μηχανικούς, οι οποίοι προσαρμόζουν τους ελκυστήρες στις επιθυμητές ατομικές προδιαγραφές κάθε αγρότη. Αυτό απλοποιεί επίσης σημαντικά τη διαδικασία αγοράς για τους αντιπροσώπους, οι οποίοι μπορούν πλέον να παραδίδουν πρόσθετο, πλήρως εγκεκριμένο εξοπλισμό που τοποθετείται στο εργοστάσιο. Όλος ο εγκατεστημένος εξοπλισμός και οι εργασίες που εκτελούνται συμμορφώνονται με τους νόμιμους κανονισμούς. Επίσης, συμμορφώνονται με τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας που έχει θέσει το εργοστάσιο και καλύπτονται από την ίδια εγγύηση MF, ώστε να παρέχουν πλήρη ηρεμία στους αγρότες.

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα