Μαρούσι: Βανδαλισμοί στη πεζογέφυρα Αναβρύτων – Κλειστή μέχρι νεωτέρας

Κλειστή θα παραμένει η πεζογέφυρα επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της οδού Αναβρύτων για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών, μετά από νέο περιστατικό βανδαλισμού που υπέστη.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου οι πολίτες με κατεύθυνση από και προς την οδό Πεντέλης για την εξυπηρέτησή τους μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τη διάβαση στα φανάρια της Λεωφόρου Κηφισίας.

Με αφορμή τον βανδαλισμό, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: «Σε συνέχεια του νέου περιστατικού βανδαλισμού που υπέστη η πεζογέφυρα, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι έχουν παρθεί μέτρα ασφάλειας προκειμένου αυτή τη στιγμή να μην γίνει η χρήση του ανελκυστήρα της. Για την σωστή λειτουργία της προβλέπονται και πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι και γίνεται αποκατάσταση των ζημιών όποτε είναι αναγκαίο.

Όμως παρατηρούνται βανδαλισμοί σχεδόν καθημερινά στο σύνολο της Δημοτικής Περιουσίας. Επιβαρύνεται αισθητά ο δημοτικός προϋπολογισμός και τα χρήματα που προορίζονται για έργα, δρομολογούνται για την αποκατάσταση τέτοιου είδους κακόβουλων ενεργειών».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα