Κτηματολόγιο: Έκτακτα μέτρα λόγω κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνικό Κτηματολόγιο έκτακτα μέτρα λόγω κακοκαιρίας για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 σε δια ζώσης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης επαγγελματικών και ιδιοκτητών ακινήτων.

Η ανακοίνωση:

-«Ενημερώνουμε τους πολίτες και τους επαγγελματίες, ότι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών (κακοκαιρία BARBARA) και λαμβάνοντας υπόψη την υπ΄ αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/ /οικ.1866/5.2.2023 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών την 6η/2/2023» και την με ίδια ημερομηνία διευκρινιστική ανακοίνωση του ίδιου Υπουργείου: «Έκτακτο ωράριο λειτουργίας των Δημοσίων υπηρεσιών για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου»: το ωράριο εργασιών υποβολής αιτήσεων για:

-την καταχώριση εγγραπτέων πράξεων (διά ζώσης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες),

-την έκδοση και παραλαβή πιστοποιητικών (διά ζώσης),

-την έρευνα (διά ζώσης) των τηρούμενων στοιχείων και αρχείων, στα

-Κτηματολογικά Γραφεία (Αττικής, Πειραιώς και Νήσων) και

-Υποκαταστήματα (Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Μαραθώνα, Νέας Ιωνίας, Περιστερίου, Χαλανδρίου) της Περιφέρειας Αττικής αναστέλλεται από τις 8.30 πμ έως και τις 10.00 πμ.

Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι τυχόν ραντεβού με την κεντρική και τις περιφερειακές υπηρεσίες του Ελληνικού Κτηματολογίου στην Αττική που έχουν προγραμματιστεί πριν τις 10 π.μ., δεν θα πραγματοποιηθούν και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με κάθε πρόσφορο τρόπο και άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις».

Οικονομική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα