Κρήτη: «Έπεσαν» οι υπογραφές για την διαμόρφωση του κτιρίου της ΣΕΑΠ

Τη σύμβαση με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ για την διαμόρφωση υφιστάμενου κτιρίου Σ.Ε.Α.Π. σε δομή φιλοξενίας στρατιωτικού προσωπικού υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο διοικητής της ΣΕΑΠ ταξίαρχος Αντώνης Πραγιάς, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΑΤΕΕ» Νικήτας Λουλάκης, η προϊσταμένη τεχνικών έργων Π.Ε. Ηρακλείου Άννα Ροβίθη και η αν. διευθύντρια συγκοινωνιακών έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη.

Ο διοικητής στης ΣΕΑΠ κ. Πραγιάς ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την διασφάλιση του ποσού και χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια.

Το έργο

Ο χώρος του έργου βρίσκεται εντός του γηπέδου όπου στεγάζεται η Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) του Γ.Ε.Σ., στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αλικαρνασσού του Δήμου Ηρακλείου.

Το αντικείμενο του έργου  αφορά τις εργασίες που απαιτούνται για την συντήρηση, αποκατάσταση και αναδιαμόρφωση τμήματος μικτού εμβαδού περίπου 101,60 τ.μ., υφισταμένου ισογείου, μονώροφου κτηρίου του συγκροτήματος της Σ.Ε.Α.Π. στο Ηράκλειο, σε ξενώνες στρατιωτικού προσωπικού.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα