Κηφισιά: Ανάπλαση αξίας 565.000 ευρώ στις Αδάμες – Δημοπράτηση του έργου

Ένα σημαντικό έργο ανάπλασης ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή Κηφισιάς. Το έργο αφορά στην αναμόρφωση κοινόχρηστου χώρου στις Αδάμες και συγκεκριμένα της πλατείας της περιοχής.

Αναλυτικότερα, ο Δήμος προχωρά στη δημοπράτηση του έργου «Διαμόρφωση πλατείας περιοχής Αδαμών» Δ.Ε. Κηφισιάς, με μελέτες που εκπονήθηκαν από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, συνολικού προϋπολογισμού 565.000 ευρώ, εκ των οποίων το ποσό των 290.000 έχει ήδη εγκριθεί – χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Εργασίες για τη διαμόρφωση της πλατείας Αδαμών έχουν ξεκινήσει ακόμα και πριν την αγορά οικοπέδων για τη δημιουργία της, το 2021 από τον Δήμο Κηφισιάς, σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση. Στην υπό διαμόρφωση πλατεία έχει δημιουργηθεί παιδική χαρά και έχουν τοποθετηθεί καθιστικοί χώροι, ικανοποιώντας πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής -η οποία αναπτύσσεται συνεχώς- για ένα χώρο αναψυχής.

Στη μελέτη του έργου προβλέπονται παρεμβάσεις στην παιδική χαρά, κατασκευή υδάτινου στοιχείου, πλακόστρωση της πλατείας, δημιουργία πέργκολας (εξαγωγικού σχήματος) και καθιστικών χώρων, φύτευση, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων κ.α.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα