Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5 *5 στη Κοζάνη

Ξεκινά η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5*5 στην Κοινότητα Ξηρολίμνης, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης του έργου από το δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο Αλκιβιάδη Διανέλη, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο. Στην υπογραφή παρέστη και η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου.

Το έργο αφορά σε εργασίες κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου 5 *5 σύμφωνα με τα πρότυπα αθλητικών εγκαταστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο οικόπεδο 219, που βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά της Κοινότητας, σε επαφή με το Δημοτικό- Γυμνάσιο Ξηρολίμνης.

Το γήπεδο θα διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, περίφραξη, αθλητικό εξοπλισμό, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.  Ο προϋπολογισμός της σύμβασης του έργου ανέρχεται σε 123.624,34 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Η χρηματοδότηση είναι από  Ε.Α.Π. Δυτικής Μακεδονίας 2017–2021.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα