Κατασκευή του διυλιστηρίου υδάτων του ποταμού Σελινούντα

Με την επίσκεψη του αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, επισφραγίστηκε το πρωί της Δευτέρας η δημιουργία κατασκευής του διυλιστηρίου νερού στον ποταμό Σελινούντα, που πριν από λίγες ημέρες εντάχθηκε επίσημα στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, για την ένταξη της κατασκευής του διυλιστηρίου υδάτων του ποταμού Σελινούντα στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με την οποία εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση του έργου ύψους 21,5 εκ ευρώ.

Σε σχετική δήλωσή του ο περιφερειάρχης αναφέρει: «Κάθε έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών και έχει περιβαλλοντικά οφέλη έχει την αμέριστη στήριξή μας. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη την άμεση ανταπόκριση που βρήκε από την Κυβέρνηση ένα ακόμη αίτημα της τοπικής κοινωνίας που αποτελούσε και δικό μας αίτημα προς την Πολιτεία. Η συνεργασία της Αυτοδιοίκησης με την κεντρική εξουσία είναι πάντοτε σημαντική και προϋπόθεση ανάπτυξης. Σήμερα, με την επίσκεψη του αν. Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα στο Αίγιο, κλείνει οριστικά άλλη μία πολύχρονη διεκδίκηση της Αιγιάλειας και ανοίγει μία νέα εποχή».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα