Κατασκευή τμήματος – ανακαίνιση κλινικών του Γ.Ν. «Σωτηρία» – Διαγωνισμός από το ΤΑΙΠΕΔ

Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ ορίστηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή του ν. 4799/2021 ως αρμόδια για την ωρίμανση και την υλοποίηση της δράσης «Ίδρυση Νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας – Χημειοθεραπείας και Ανακαίνιση Κλινικών κτιρίου 300 Ανδρών στο Γ. Ν. Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «H Σωτηρία»» RRF 16757, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU. Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης, το Ταμείο, λειτουργώντας κατ’ εντολή, στο όνομα και για λογαριασμό του δικαιούχου, διενεργεί το διαγωνισμό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5Β του ν. 3986/2011 για την ανάθεση του «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ –ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ 300 ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ Γ. Ν. ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «H ΣΩΤΗΡΙΑ», με Αναθέτουσα Αρχή την Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής (Αρ. ΕΣΗΔΗΣ: 205923).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 19/03/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00.

Tα σχετικά έγγραφα

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα