Κατασκευή της δεξαμενής πυρόσβεσης στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Ξεκίνησαν στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής της δεξαμενής πυρόσβεσης/πυροπροστασίας εντός του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του ΥΠ.ΕΣ. και βάσει του σχεδιασμού θα κατασκευαστεί δεξαμενή πυρόσβεσης (22x12x4 μ.) συνολικής χωρητικότητας 1056 κ.μ.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Η προστασία του αγαπημένου σε όλους μας άλσους, ήταν, είναι και θα είναι πάντα βασική προτεραιότητα για κάθε δημοτική αρχή της πόλης μας. Όπως έχουμε ανακοινώσει από το 2020, και μετά τις απαραίτητες προσαρμογές της προϋπάρχουσας μελέτης διαχείρισης του άλσους στο ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020, προχωράμε στην υλοποίηση των προτάσεών μας, με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση του άλσους μας.

Σε αυτές τις προτάσεις φυσικά συμπεριλαμβανόταν η κατασκευή της δεξαμενής πυρόσβεσης/πυροπροστασίας, το έργο των αναβαθμών εντός ζώνης περίπου 10,00 μ. σε περιοχή του «Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας» κατά μήκος της βόρειας και ανατολικής πλευράς του Ο.Τ. 295, έργο που επίσης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοποίησής του, η κατασκευή νέου Δημοτικού Αναψυκτηρίου (πρώην Κένταυρος) βάσει και των οριζομένων δυνατοτήτων που παρέχονται από το ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020, η δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στο κτίριο της πρώην ΕΜΥ, η κατασκευή λυομένου θεάτρου σύμφωνα με τη παρ.3 του ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020 κα.

Με λίγα λόγια η συστηματική δουλειά που έγινε από τα στελέχη της δημοτικής μας αρχής ήδη από τους πρώτους μήνες της θητείας μας, γίνεται σταδιακά ορατή σε όλους τους συμπολίτες μας, σε όλες τις συμπολίτισσές μας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε την δουλειά σε κάθε τομέα αρμοδιότητάς μας, έχοντας έναν και μόνο στόχο. Την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα