Κατασκευή Μουσείου Βουβαλοτροφίας Λιβαδιάς αξίας 207.000 ευρώ

Υπεγράφη την Πέμπτη (9/2) από τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του Μουσείου Βουβαλοτροφίας Λιβαδιάς, συνολικού προϋπολογισμού 207.000 ευρώ.

«Με την υπογραφή της σύμβασης του έργου, επισφραγίστηκε και επίσημα η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου η Λιβαδιά και γενικότερα ο Δήμος Σιντικής να αποκτήσει ένα λαογραφικό – πολιτιστικό μουσείο, το οποίο θα αναδεικνύει τον αγροτουριστικό χαρακτήρα της περιοχής» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Σήμερα υπογράφουμε τη σύμβαση ενός ακόμη μεγάλου έργου, βάζοντας τα θεμέλια, ώστε το παλιό δημοτικό σχολείο να αλλάξει όψη και να μεταμορφωθεί σε σημείο αναφοράς και προσέλκυσης επισκεπτών. Το όραμά μας για τον Δήμο Σιντικής παίρνει σάρκα και οστά. Προχωράμε», τόνισε ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα