Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης και επισκευή κοινόχρηστων χώρων στην Λευκάδα

Στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Λευκάδας της Τρίτης, 28/2/2023, εγκρίθηκαν οι μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης των έργων: «Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης Δ.Ε. Σφακιωτών», με  προϋπολογισμό 69.988,38€, καθώς του έργου: «Αποκατάσταση-επισκευή κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Σφακιωτών και Δ.Ε. Καρυάς», με προϋπολογισμό 30.000,00€. Η δαπάνη και για τα δύο έργα θα καλυφθούν από πιστώσεις ΣΑΤΑ.

Πιο αναλυτικά τα δύο έργα προβλέπουν:

Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης Δ.Ε. Σφακιωτών

H κατασκευή της μεταλλικής δεξαμενής,  χωρητικότητας 250m3, η οποία θα τοποθετηθεί σε δημοτική έκταση, στη θέση Προφήτης Ηλίας της τοπικής κοινότητας Σπανοχωρίου, Δ.Ε. Σφακιωτών, και θα καλύψει κυρίως τις ανάγκες ύδρευσης των κοινοτήτων: Καβάλου, Πινακοχωρίου, Σπανοχωρίου, Λαζαράτων, καθώς και άλλων χωριών στον δυτικό άξονα της Λευκάδας.

Αποκατάσταση-επισκευή κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Σφακιωτών και Δ.Ε. Καρυάς

Οι παρεμβάσεις αφορούν κοινοτικούς χώρους στους οικισμούς των Λαζαράτων και της Καρυάς.  Στα Λαζαράτα προβλέπονται εργασίες συντήρησης του κοινοτικού καταστήματος, και πιο συγκεκριμένα αφορά χρωματισμούς της εξωτερικής τοιχοποιίας και των κιγκλιδωμάτων. Στην Καρυά, θα μεταφερθούν το άγαλμα της Εθνικής αντίστασης από το κοινοτικό κατάστημα, και το μνημείο των πεσόντων από την εκκλησία, σε νέες θέσεις, στον ευρύτερο χώρο της νέας πλατείας.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα