Καινούργια υπαίθρια γήπεδα σε 4 Δημοτικά Σχολεία της Ελευσίνας

Παραδόθηκαν, πλήρως ανακαινισμένα, τα υπαίθρια γήπεδα σε 4 σχολικές μονάδες της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελευσίνας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αθανάσιου Μαυρογιάννη, αφορούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, το 8ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, καθώς και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας.

Το συγκεκριμένο έργο, εντάσσεται στον συνολικότερο σχεδιασμό του Δήμου για τον εκσυγχρονισμό των σχολικών υποδομών, που αφορούν σε εσωτερικούς, εξωτερικούς χρωματισμούς, αποκαταστάσεις φθορών, αντικατάσταση λαμπτήρων LED, προμήθεια νέου εξοπλισμού, με ανακατασκευές ή/και κατασκευές αιθουσών, τουαλετών και κοινόχρηστων χώρων κ.α.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μαυρογιάννης δήλωσε: «Με την ανάπλαση των χωρών άθλησης στα τέσσερα Σχολεία του δήμου μας, ολοκληρώνεται η Α’ φάση του έργου ανάπλασης. Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, θα ολοκληρωθεί το έργο με την ανάπλαση και σε άλλα Σχολεία του δήμου μας. Σκοπός του εργου είναι η ασφάλεια των μαθητών, η βελτίωση της λειτουργικότητας του χώρου και η βελτίωση του Σχολικού Περιβάλλοντος. Στόχος μας η σταδιακή αναβάθμιση των Σχολικών χωρών άθλησης και γενικότερα των αύλειων χωρών των Σχολείων του δήμου μας».

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Καθημερινά, εξελίσσονται στην πόλη μικρά και μεγάλα έργα. Έργα που πίσω τους έχουν έναν πολύμηνο σχεδιασμό και προγραμματισμό και φυσικά, πολλή δουλειά και προσπάθεια. Ιδίως στις σχολικές μονάδες, με την Τεχνική Υπηρεσία και τις Σχολικές Επιτροπές, κάνουμε το αδύνατο δυνατό προκειμένου τα παιδιά να περνούν τη μέρα τους σε ένα σύγχρονο και όμορφο περιβάλλον. Από εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς, ανακατασκευές αιθουσών και τουαλετών, υπαίθρια γήπεδα. Τις προηγούμενες ημέρες, παραδόθηκαν και τα παρακάτω, ολοκαίνουρια γήπεδα στο 2ο, 4ο, 8ο Δ. Σχολείο Ελευσίνας αλλά και το 1ο Μαγούλας, ενώ έπεται συνέχεια»!

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα