Η Wilo αποκτά ειδικό στα πιεστικά συγκροτήματα, στις ΗΠΑ

Η εταιρία Quantum Flo, Inc. γίνεται μέρος του Ομίλου WILO για την ενίσχυση της περιφερειακής παρουσίας και την επέκταση της πελατειακής βάσης του Ομίλου.

Στο πλαίσιο μιας συμφωνίας αγοράς περιουσιακών στοιχείων, η WILO USA LLC, θυγατρική της WILO SE,  εξαγόρασε την QuantumFlo, Inc, ειδικό στα πιεστικά συγκροτήματα και στα έξυπνα αντλητικά συστήματα. Η εταιρία, με έδρα το Sanford, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτόμες, φιλικές προς τον χρήστη λύσεις για τον σχεδιασμό και τον έλεγχο των πιεστικών συγκροτημάτων.

«Με αυτή την εξαγορά, ενισχύουμε την παρουσία μας στις ΗΠΑ σύμφωνα με την προσέγγισή μας ‘περιοχή-προς-περιοχή’ . Έτσι συμβάλουμε στην «αποσύνδεση», τον πολιτικά υποκινούμενο διαχωρισμό των παγκόσμιων αλυσίδων αξίας και μπορούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών ακόμη πιο στοχευμένα με εγχώρια κατασκευασμένα προϊόντα. Με την απόκτηση της Quantum Flo, επεκτείνουμε επίσης την πελατειακή μας βάση για να επιταχύνουμε την  ανάπτυξη της αγοράς στις ΗΠΑ,» εξηγεί και ο κ.Oliver Hermes, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου WILO.

Ο κ. David Carrier, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Quantum Flo, δήλωσε κατά το κλείσιμο της συμφωνίας στα τέλη Σεπτεμβρίου: «Ως ηγέτης στα έξυπνα συστήματα αντλιών στις ΗΠΑ και δημιουργός του πρώτου πιεστικού συστήματος μεταβλητών στροφών-ταχύτητας παγκοσμίως, είμαστε ενθουσιασμένοι και αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή να ενώσουμε τις τεχνολογίες μας με την Wilo USA, LLC. Αυτή η συναρπαστική νέα ευκαιρία θα επιτρέψει στην Quantum Floνα αναπτύξει περαιτέρω αυτές τις καινοτόμες τεχνολογίες, απευθυνόμενη σε περισσότερες  αγορές σε όλη την Αμερική. Οι βασικοί επωφελούμενοιαπό την ένωση των δύο εταιρειών είναι οι εκπρόσωποί μας, ως επί το πλείστον οι μηχανικοί και το δίκτυο διανομέων.»

Ο κ. JeffPlaster, Διευθύνων Σύμβουλος της WILO USA εξηγεί: «Στην αγορά των πιεστικών συγκροτημάτων στις ΗΠΑ, η μάρκα Quantum Flo αντιπροσωπεύει την κορυφαία τεχνολογία, την ποιότητα και το πάθος να παρέχει λύσεις στους πελάτες της. Αυτές είναι οι ίδιες κοινές αξίες που αντιπροσωπεύουνκαι οι άλλες ισχυρές μάρκες της WILO στουςτομείς της Διαχείρισης Νερού, των Κτιριακών Υπηρεσιών και OEM». 

«Ως αναγνωρισμένη και εδραιωμένη στον χώρο της ως κατασκευάστρια πιεστικών  συγκροτημάτων και συστημάτων HVAC στις ΗΠΑ, η Quantum Flo αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Όμιλο WILO και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε»,προσθέτει ο κ.Mathias Weyers, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου WILO.

Η WILO USA LLC, θυγατρική της WILO SE,  εξαγόρασε τηνQuantum Flo, Inc,η οποία είναι ειδικός στα πιεστικά συγκροτήματα και στα έξυπνα αντλητικά συστήματα.

Σχετικά με τη WILO: Η WILO SE είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές αντλιών και συστημάτων αντλιών για υπηρεσίες κτιρίων, διαχείριση νερού και βιομηχανία. Την τελευταία δεκαετία μεταμορφωθήκαμε από έναν κατασκευαστή εξαρτημάτων σε έναν κατασκευαστή συστημάτων και ως ηγέτης της καινοτομίας και της τεχνολογίας, αποτελούμε ένα διεθνές σημείο αναφοράς για την υψηλή τεχνολογία στον τομέα των αντλιών. Με έξυπνες λύσεις που συνδυάζουν ανθρώπους, προϊόντα και υπηρεσίες, ο Όμιλος Wilo είναι ήδη ο ψηφιακός πρωτοπόρος στον κλάδο. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα  περισσότερους από 8000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα