Η τεχνική έκθεση επί της ΜΕΠΕ του αντιπλημμυρικού έργου της Καλαμάτας

Στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη στην Αθήνα το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Υδρολογίας του ΕΜΠ Δημήτρη Κουτσογιάννη, παρέδωσε την τεχνική έκθεση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας.

Την εν λόγω έκθεση συνέταξε ο πιο πάνω καθηγητής – επικεφαλής επιστημονικής ομάδας και εξειδικευμένων υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας – υλοποιώντας σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Παρόντες στη σημερινή συνάντηση ήταν επίσης η γενική γραμματέας Υποδομών Μαρία Γεράρδη και ο γενικός διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών Γιάννης Καρνέσης. “Υπάρχει η καλύτερη διάθεση για συνεννόηση, ώστε να υπάρξει το βέλτιστο δυνατόν αποτέλεσμα” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι η συζήτηση με το Yπουργείο θα συνεχιστεί.

Την τεχνική έκθεση του καθηγητή του ΕΜΠ Δ. Κουτσογιάννη, μπορείτε να δείτε εδώ:

Τεχνική Έκθεση

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα