Η Schneider Electric συμμετέχει στο πρόγραμμα ‘ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ’ με τους σταθμούς επαναφόρτισης EVlink Smart Wallbox

Εξυπνότερη φόρτιση για τα ηλεκτρικά οχήματα

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετέχει στο πρόγραμμα ‘ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που επιδοτεί την αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων, αυτοκινήτων, δίκυκλων και τρίκυκλων. Η εταιρεία συμμετέχει με τους ‘έξυπνους’ σταθμούς επαναφόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα, EVlink Smart Wallbox, που αποτελούν την ιδανική λύση για κατοικίες, δημόσιες εγκαταστάσεις στάθμευσης, εταιρικούς στόλους EV και συγκροτήματα διαμερισμάτων.

Με τα EVlink Smart Wallbox δίνεται η δυνατότητα μέτρησης ενέργειας, καθώς και η απαιτούμενη συνδεσιμότητα για τη διασφάλιση του ελέγχου ταυτότητας του χρήστη, τη δημιουργία αναφορών και χρεώσεων, την εκχώρηση κόστους σε μεμονωμένους χρήστες, αλλά και την απομακρυσμένη συντήρηση, χρησιμοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τη διαθέσιμη ηλεκτρική ενέργεια της εγκατάστασής τους.

Χαρακτηριστικά: Έλεγχος φόρτισης

  • Ξεκλειδώστε το φορτιστή (με κλειδί ή κάρτα RFID).
  • Συνδέστε το όχημά σας με τον φορτιστή, με το καλώδιο φόρτισης.
  • Ξεκινήστε τη φόρτιση πιέζοντας το πλήκτρο Start/Stop.

Η ισχύς της φόρτισης μπορεί να περιοριστεί είτε από οποιαδήποτε συσκευή μέσω μίας απλής επαφής ON/OFF, συνδεδεμένη πάνω στο φορτιστή, είτε από το πλήκτρο του φορτιστή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά τροφοδοσίας

  • 220-240 V μονοφασική – 50/60 Hz για φορτιστές ισχύος 7.4 kW
  • 380-415 V τριφασική – 50/60 Hz για φορτιστές ισχύος 22 kW
  • Γείωση: TT, TN ή IT

Καθώς η Πολιτεία έχει στραφεί σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και οι καταναλωτές αναζητούν λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, η SchneiderElectric δίνει το παρών με τις ολοκληρωμένες λύσεις και τα προϊόντα της, συνθέτοντας ένα ‘πράσινο’ και καινοτόμο μέλλον για όλους.

Σχετικά με την Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘LifeIsOn’.

Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.

Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

www.se.comwww.se.com/gr

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα