Η Schneider Electric ανακοινώνει τον νέο έξυπνο αισθητήρα PowerLogic HeatTag

  • Άμεση προστασία των ηλεκτρικών πινάκων διανομής και της εγκατάστασης
  • Διαχείριση εξοπλισμού και παρακολούθηση της απόδοσης σε πραγματικό χρόνο.

H Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει το λανσάρισμα του έξυπνου αισθητήρα PowerLogic HeatTag. Πρόκειται για ένα επαναστατικό νέο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρόληψη πυρκαγιάς σε ηλεκτρικούς πίνακες διανομής.

Μέσω ενός αλγορίθμου τεχνητής νοημοσύνης, αυτός ο ασύρματος αισθητήρας αναλύει συνεχώς τον αέρα μέσα στον πίνακα σε πραγματικό χρόνο για να ανιχνεύσει την υπερθέρμανση καλωδίων. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποια ανωμαλία, πολύ πριν ξεκινήσει η πυρκαγιά ή εμφανιστεί καπνός, ο διαχειριστής της εγκατάστασης λαμβάνει μία ειδοποίηση. Επιπλέον, παρέχει 3 επίπεδα ειδοποιήσεων, ανάλογα με τη σοβαρότητα της υπερθέρμανσης, καθώς και στοιχεία για τη θερμοκρασία, την υγρασία και την ποιότητα του αέρα του ηλεκτρικού πίνακα.

Συγκεκριμένα, ο έξυπνος αισθητήρας PowerLogic HeatTag παρέχει:

  • 3 επίπεδα συναγερμού ανάλογα με την κρισιμότητα της κατάστασης
  • 11 επίπεδα συντελεστή της ποιότητας του αέρα (0 έως 10)
  • Ανάλυση των αερίων και των μικροσωματιδίων που εκπέμπονται από περίβλημα καλωδίων όταν υπερθερμαίνονται
  • Μέτρηση θερμοκρασίας και υγρασίας στον πίνακα διανομής
  • Ανεμιστήρα με δυνατότητα αυτοδιάγνωσης
  • Ενσωμάτωση σε λύσεις EcoStruxure™

Το PowerLogic HeatTag αποτελεί έναν απλό, αλλά πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιωθεί δραστικά η ασφάλεια των κτιρίων και των εγκαταστάσεων.

 Σχετικά με την Schneider Electric
Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘LifeIsOn’.
Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, DataCenters, Υποδομές και Βιομηχανίες.
Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα