Η Πρόεδρος της ΠΕΣΕΔΕ στο ITC 2023 – 6o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών

Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, Μαρία Τσιομπάνου, θα λάβει μέρος στο ITC 2023 – 6o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών. Συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το web only panel με θέμα: Θεσμική οργάνωση του τεχνικού κλάδου και πτυχία, ένα ζήτημα δεκαετιών, στο οποίο θα συμμετέχει – μεταξύ άλλων – η Πρόεδρος της ΠΕΣΕΔΕ.

Αυτή η συνεδρία πραγματεύεται την θεσμική διαστρωμάτωση των τεχνικών εταιρειών του κλάδου καθώς και την αναθεώρηση των πτυχίων βάσει των οποίων οργανώνεται ο κλάδος. Στο πάνελ θα συμμετέχουν επίσης ο Ανδρέας Γερακάκης, Πρόεδρος ΣΑΤΕ και ο Μιχαήλ Δακτυλίδης, Πρόεδρος ΠΕΔΜΕΔΕ – Αντιπρόεδρος FIEC. Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει η Ρεγγίνα Σαβούρδου, δημοσιογράφος ΕΡΤ.

Το 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών –ITC 2023, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ωδείο Αθηνών. Στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα διαδικτυακά πάνελ.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, έγιναν συνεδρίες αφιερωμένες στις Υποδομές (μεγάλα έργα, ενεργειακές υποδομές, κτιριακές υποδομές, έργα πόλης, αναπλάσεις, επενδύσεις και χρηματοδότηση έργων), ενώ  «ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022» βραβεύτηκε η επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας έως τον Πειραιά.

Αντίστοιχα, στις 19 Σεπτεμβρίου, έγιναν συνεδρίες αφιερωμένες στις Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία / ταχυμεταφορές, αστική κινητικότητα / ΜΜΜ).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά.

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα