Η KRAFT Paints σύμμαχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco για ακόμα μια χρονιά

Η KRAFT Paints, καινοτόμα εταιρεία στην αγορά αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, ενώνει τις δυνάμεις της με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και γίνεται για ακόμα μια χρονιά “Επίσημος Χορηγός” της ομάδας. Η εταιρεία, θα αποτελέσει έναν σημαντικό σύμμαχο, συμμετέχοντας στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Για την KRAFT Paints, οι αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός είναι κομμάτι του DNA της, καθώς το ευ αγωνίζεσθαι, ο δυναμισμός και η πίστη στον άνθρωπο είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της. Έτσι, με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, δείχνει την έμπρακτη υποστήριξή της στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ.

Ως επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, η KRAFT Paints, στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας να επιτύχει όλους τους στόχους της εντός και εκτός γηπέδου. Η συγκεκριμένη συνεργασία, αναδεικνύει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να επιβραβεύει και να δίνει αξία σε ότι αξίζει.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα