Η Europa στηρίζει τους νέους στις ακριτικές περιοχές

Στο πλαίσιο του προγράμματος EUROPA CARES, η Europa για σειρά ετών έχει επιλέξει να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες σε πολλαπλά επίπεδα, με ιδιαίτερη έμφαση και στον αθλητισμό, ως μορφή απασχόλησης των νέων. Ιδιαίτερη σημασία αποκτά η στήριξη των σωματείων σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας με στόχο την ανάπτυξη τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Europa για σειρά ετών υποστήριξε, και συνεχίζει και για το 2023 να στηρίζει, την Ομάδα Γυναικείου Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ» σε μια σχέση που έχει αναπτυχθεί σταθερά μεταξύ της εταιρείας και του συλλόγου, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια και συμβολή του σωματείου.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία κατασκευής συστημάτων αλουμινίου ALU-PROTECT, υποστήριξε χορηγικά την ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο Ιωαννίνων “Ελπίδες”. Η ακαδημία απαριθμεί 200 ενεργά μέλη (παιδιά) με τμήματα Κ6-8-12-14-16 και αγωνιστική δραστηριότητα κατά βάση στην περιοχή της Ηπείρου, αλλά και σε διοργάνωση αγώνων και σε άλλες περιοχές της χώρας.

«Επιμένουμε ενεργά και σταθερά στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, αλλά και στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών της χώρας μας με δυναμική παρουσία σε κάθε εφικτό επίπεδο. Ευχόμαστε στους συλλόγους του νομού καλά αποτελέσματα και να συνεχίσουν το εξαίρετο έργο που επιτελούν. Γιατί το να Νοιάζεσαι Είναι Επιλογή!».

Επιχειρηματικές ειδήσεις μ΄ένα κλικ στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα