Η Europa και το 2022 τρέχει για καλό σκοπό

Για ακόμα μία χρονιά, η ομάδα της Europa στα πλαίσια του προγράμματος Europa Cares, στήριξε τον σκοπό του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού “Άλμα Ζωής”, λαμβάνοντας μέρος στο Greece Race for the Cure! 

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την έγκριση της “Think Pink Europe” σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) γεμίζοντας όλους όσους συμμετείχαν με μηνύματα δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Η μαζική συμμετοχή και φέτος στην διοργάνωση, έδειξε πως υπάρχουν οι δυνατότητες για να επιτευχθούν ακόμα περισσότερα στον τομέα της ψυχοκοινωνικής στήριξης και ενημέρωσης των γυναικών, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, περίθαλψης και φροντίδας των ασθενών.  

H Europa όμως δεν σταματά σε αυτό. Αποδεχόμενη το αίτημα των εργαζομένων της για ψυχική και σωματική υγεία, ως το 2ο πιο σημαντικό στοιχείο στο Sustainability Report της εταιρείας, θα προχωρήσει σε συνεργασία με την κα Τζοβάννα Παλυβού, Νοσοκομειακή Διαιτολόγο – Διατροφολόγο και Διδάκτωρα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, για την αρτιότερη πληροφόρηση, καθοδήγηση και παρακολούθηση των εργαζομένων προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα