Γερμανική εταιρεία με οικοδομικά υλικά αναζητά συνεργάτες στην ελληνική αγορά

H γερμανική εταιρεία Rothfuss Best Gabion, αναζητεί νέο συνεργάτη στην ελληνική αγορά, ο οποίος δραστηριοποιείται ήδη στον τομέα των οικοδομικών υλικών ή/και μετάλλων γενικά και ειδικά με τα υλικά περίφραξης και διαθέτει δικό του δίκτυο πελατών.

Είναι κορυφαίος κατασκευαστής υψηλής ποιότητας χαλύβδινων συρμάτων και πάροχος πλήρης γκάμας συρματουργικών προϊόντων που ακολουθεί την επιχειρηματική φιλοσοφία «Όλα από ένα μόνο χέρι».

Ως ιδρυτές της αγοράς συρματοκιβωτίων στη Γερμανία έχει δεκαετίες εμπειρίας στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή συρματοπλέγματος και προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τις πιο διαφορετικές λύσεις. Υποστηρίζει τα έργα από το πρώτο βήμα του σχεδιασμού μέχρι την τελική υλοποίησή τους και συνεχώς βελτιώνει τα προϊόντα της. Οι πελάτες της είναι εμπορικές εταιρείες, οι βιομηχανίες κατασκευών, οικοδόμων, εμπόρων και κηπουρών στη Γερμανία, την Ευρώπη και παγκοσμίως.

Σε στενή συνεργασία με ινστιτούτα ελέγχου υλικών σε πανεπιστήμια, πραγματοποιεί μακροπρόθεσμες δοκιμές διάβρωσης και σε θαλάσσιo περιβάλλον.

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 9001:2015. Έχει αποκτήσει το σήμα ποιότητας GABIONEN αναγνωρισμένο από την RAL (Γερμανικό Ινστιτούτο Διασφάλισης Ποιότητας και Τιτλοφόρησης) στον τομέα των μετάλλων που σχετίζονται με προϊόντα για την κατασκευή και τις δομές συρματοκιβωτίων σύμφωνα με τη Διασφάλιση Ποιότητας RAL-GZ 612. Επιπλέον, διαθέτει ETA (Ευρωπαϊκή Τεχνική Αξιολόγηση) για τα προϊόντα της σύμφωνα με το EAD (European Assessment Document) 2000020-00-12. Στους πελάτες παρέχονται και δηλώσεις απόδοσης και σήμανση CE για τα προϊόντα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία – απορία επικοινωνήστε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: d.tsatsani@ahk.com.gr ή

W: www.german-chamber.gr

W: www.german-fairs.gr

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα