Γαλάτσι: Ολοκληρώνονται έργα αποκατάστασης των ζημιών στην Αγία Ειρήνη

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Γαλατσίου «τα έργα αποκατάστασης των ζημιών, στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης, συγκεκριμένα στις οδούς Αιγοσθενών και Αγίας Ειρήνης καθώς και στους γύρω δρόμους, θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2022, καθώς προέχει η ασφάλεια γονέων και μαθητών και γι΄ αυτό δόθηκε προτεραιότητα στην ολοκλήρωση της αποκατάστασης των ζημιών στους εν λόγω δρόμους, ώστε να είναι όλα έτοιμα εγκαίρως για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023.

Η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Διασύνδεσης Πολιτών με την Αττικό Μετρό Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου Χρυσάγη, σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Αττικό Μετρό επιβεβαιώνει ότι όλα θα είναι έτοιμα για την έναρξη των σχολείων τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και εύχεται ολόθερμα σε όλους τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα