Εξωτερική Θερμοπρόσοψη με Πετροβάμβακα: Σχεδιάζω και Εξοικονομώ με ασφάλεια

Η KNAUFINSULATION είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει πως διοργανώνει το νέο της Webinar με θεματολογία: Εξωτερική Θερμοπρόσοψη με Πετροβάμβακα: Σχεδιάζω και Εξοικονομώ με ασφάλεια

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, με ώρα διεξαγωγής: 16:00 – 17:30 μ.μ.

Η εκπαίδευση αφορά:

  • Αρχιτέκτονες
  • Μηχανικούς
  • Ενεργειακούς επιθεωρητές
  • Στελέχη στο χώρο ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων
  • Υπευθύνους έργων εξωτερικής θερμομόνωσης

που επιθυμούν:

Να γνωρίσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά και την επιπρόσθετη αξία της εφαρμογής Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης με Πετροβάμβακα για τον επενδυτή, το σχεδιαστή, το μηχανικό και πάνω από όλα τον τελικό χρήστη. Εσάς και εμάς τους ίδιους. Θα εξεταστούν οι απαιτήσεις του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», καθώς και των κανονισμών πυροπροστασίας και ηχομόνωσης και θα παρουσιαστούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσδίδει η χρήση Πετροβάμβακα στην εξωτερική θερμοπρόσοψη ως το βασικό συστατικό πιστοποιημένων συστημάτων.

Εισηγητές:

Οι εισηγητές είναι στελέχη με σημαντική εμπειρία στην αγορά και εφαρμογή θερμομονωτικών υλικών

Πληροφορίες:

Ημέρα διεξαγωγής: Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
Ώρα διεξαγωγής: 16:00 – 17:30 μ.μ
Περιεχόμενα/συμμετοχή: Δείτε αναλυτικά περιεχόμενα του σεμιναρίου και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Η συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο είναι δωρεάν και πρέπει να γίνει δήλωση ενδιαφέροντος μέχρι την Τρίτη 24 Νοεμβρίου με συμπλήρωση και υποβολή της φόρμας επικοινωνίας σε αυτή τη διεύθυνση.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (ώστε να διασφαλιστεί η πρόσβαση σε όλους σε ερωτήσεις και απαντήσεις) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσες και όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μπορούν να λάβουν αποδεικτικό παρακολούθησης.

Δήλωση συμμετοχής έως την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, με συμπλήρωση και υποβολή της φόρμας επικοινωνίας σε αυτόν το σύνδεσμο.
Σύνδεσμος: https://www.knaufinsulation.gr/webinar_etics_thermoprosopsi

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα