ΕΡΓΟΣΕ: Στο επίκεντρο η δημιουργία σύγχρονων σιδηροδρομικών υποδομών

Τεχνική συνάντηση με τον συντονιστή του Διαδρόμου Orient/East-Med, Mathieu Grosch, πραγματοποίησε στις 18 Οκτωβρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστος Παληός στα γραφεία της εταιρείας, με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ, υπηρεσιακών παραγόντων όλων των συναρμόδιων φορέων, καθώς και των συναρμόδιων Υπουργείων.

Στο επίκεντρο της Τεχνικής Συνάντησης, τέθηκε ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη σύγχρονων σιδηροδρομικών υποδομών, οι οποίες είναι σημαντικές για το Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών, στο πλαίσιο της εθνικής πρότασης που πρόκειται να κατατεθεί περί τα τέλη του χρόνου, για εξεύρεση πόρων από το Connecting Europe Facility (CEF).

Στη συνέχεια, ο κ. Grosch επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τον κ. Παληό για την εξέλιξη των εργασιών στα εργοτάξια στον σταθμό Λαρίσης, για τη β΄ φάση ανάπτυξης του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών, καθώς και για το έργο υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής σε μήκος 1,9 χλ. στα Σεπόλια, ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στο Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας στο ΣΚΑ.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα