Έργο οδοποιίας 1εκ. ευρώ στον Δήμο Καλαμαριάς

Άλλο ένα έργο ξεκινάει στον Δήμο Καλαμαριάς και αφορά στα έργα οδοποιίας που έχουν προγραμματιστεί σε 65 δρόμους για το 2022-2023. Οι κάτοικοι των περιοχών Κρήνης, Φοίνικα, Αγ. Ιωάννη, Βότση, Κηφισιάς, αλλά και του κέντρου θα δουν συγκεκριμένους δρόμους τους να αλλάζουν όψη.

O δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης και η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου υπέγραψαν τη σύμβαση με τον ανάδοχο και το κόστος της φτάνει το 1εκ. ευρώ. Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου ένα χρόνο.

«Μέχρι το τέλος του 2023 στην Καλαμαριά θα έχουν γίνει έργα σε περισσότερους από εκατό δρόμους. Σίγουρα θα υπάρξει μια μικρή ταλαιπωρία εξαιτίας των αλλαγών στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν, όμως προχωράμε σε σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, την οποία βελτιώνουμε με κάθε τρόπο», τόνισε ο δήμαρχος Καλαμαριάς.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει σε αριθμό τους διπλάσιους δρόμους από το πρόγραμμα που είχε εκτελεστεί την περίοδο 2018-2019 και ο προϋπολογισμός φτάνει το 1,9 εκ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα