Εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου της ΠΕΟ 90 Δήμου Χερσονήσου – Το κόστος

Τη σύμβαση με προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση τμημάτων της ΠΕΟ 90 στο Βαθειανό Κάμπο, Κοκκίνη Χάνι και Λιμ. Χερσονήσου» στον Δήμο Χερσονήσου υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη, παρόντες ήταν: ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Συριγωνάκης, Νίκος Σκουλάς, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, Γιώργος Πιτσούλης, οι αντιδήμαρχοι Χερσονήσου Κώστας Αναστασάκης, Κώστας Ζαχαριουδάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου Γιώργος Χειρακάκης, οι εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας «ΜΑΡΜΙ Α.Ε.» Μιχάλης Μαραγκάκης, Βασίλης Μαραγκάκης, Θόδωρας Πασχαλίδης και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης και Μάνος Γωνιανάκης.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος ευχαρίστησε την Περιφέρεια, τον περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη για την διασφάλιση του κονδυλίου για την υλοποίηση του έργου στην τουριστική περιοχή.

Το έργο

Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται να γίνουν είναι: συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της ΠΕΟ 90 στις θέσεις «Βαθειανός Κάμπος», «Κοκκίνη Χάνι» και στο Λιμ. Χερσονήσου του Δήμου Χερσονήσου. Το οδόστρωμα της ΠΕΟ 90 στο τμήμα αυτό παρουσιάζει φθορές οι οποίες χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και η αντιμετώπισή τους χαρακτηρίζεται αναγκαία όσο και επείγουσα. Παραμορφώσεις ή στρεβλώσεις της επιφάνειας του οδοστρώματος είναι έντονες σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα την αύξηση της επικινδυνότητας οδού αφού ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι ιδιαίτερα αυξημένος τους καλοκαιρινούς μήνες. Κυριότερες μορφές αστοχίας της κατηγορίας των παραμορφώσεων είναι τοπικές καθιζήσεις, διογκώσεις και εγκάρσιες πτυχώσεις.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τη Περιφέρεια στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα