Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του Πειραιά

Σε εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του Πειραιά. Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα έργα ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους του Πειραιά, τα οποία εκτελούνται από το Δήμο Πειραιά, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ύψους περίπου 4.3 εκ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπει την αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο κέντρο του Πειραιά και συγκεκριμένα στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού και Ηρώων Πολυτεχνείου (μέχρι το ύψος του Δημοτικού Θεάτρου), δύο δρόμοι όπου σημειώνεται υψηλός κυκλοφοριακός φόρτος καθημερινά, καθώς αποτελούν τη βασική είσοδο των αυτοκινήτων στο λιμάνι.

Επίσης, προβλέπονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ελ. Βενιζέλου, σε δρόμους του Ν. Φαλήρου, σε δρόμους της 5 ης και 4 ης δημοτικής κοινότητας και θα ακολουθήσουν ανάλογα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου στη 2 η και 1 η δημοτικές κοινότητες. Επισημαίνεται πως οι εργασίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά βραδινές ώρες, προκειμένου να προκληθεί η μικρότερη δυνατή όχληση στους κατοίκους.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς για τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας. Στόχος μας να απολαμβάνουν οι πολίτες ένα ασφαλές και άνετο οδικό δίκτυο και να βελτιώσουμε αισθητά την καθημερινότητα στην πόλη».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα