Εργασίες αποκατάστασης ζημιών προϋπολογισμού 500.000 ευρώ στο Ρέθυμνο

Υπογράφηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη η σύμβαση κατασκευής έργου για εργασίες αποκατάστασης ζημιών σε καθορισμένες θέσεις στην θέση του κόμβου Εξάντη που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Ρεθύμνου.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης. Η σύμβαση του έργου έχει ως αντικείμενο τις εργασίες αποκατάστασης του πρανούς ορύγματος και την προστασία των διερχομένων από καταπτώσεις στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην θέση του Κόμβου Εξάντη. Το έργο προστασίας περιλαμβάνει ελεύθερο πλέγμα υψηλής αντοχής καθώς και κατά περιοχές αγκύρωση των επισφαλών τμημάτων.

Στην υπογραφή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς, ο Διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης και το στέλεχος της Υπηρεσίας Μαρία Παπαναστασίου.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα