Εργασίες ανάπλασης στον Δήμο Δελφών

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης κοινόχρηστου δρόμου στην Κοινότητα Ελαιώνα, με συνέπεια την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών του, αλλά και την αισθητική του βελτίωση

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Ανάπλαση κοινοχρήστου χώρου Κοινότητας Ελαιώνα», προϋπολογισμού 25.000,00 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις ΚΑΠ 2022 και είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δελφών για το 2022.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε δρόμο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου από την διασταύρωση του δρόμου προς Εκκλησία και μέχρι τη διασταύρωση με την βορινή είσοδο-έξοδο της Κοινότητας και προς το νεκροταφείο. Στο τσιμεντοστρωμένο τμήμα έγινε παρέμβαση υψομετρικής προσαρμογής και ακολούθως επίστρωση με πλάκες Άρτας, όμοιες με αυτές του ήδη πλακοστρωμένου τμήματος, ενώ σε δεύτερο τμήμα έγινε τμηματική επισκευή του υπάρχοντος τσιμεντοστρωμένου δρόμου.

Να θυμίσουμε ότι κατά την υπογραφή της σύμβασης του έργου ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Άμφισσας, κ. Νικόλαος Λουπάκος, σε δήλωσή του είχε σημειώσει: «Μία ακόμα παρέμβαση στον τομέα της οδοποιίας είναι γεγονός για το Δήμο Δελφών, αυτή τη φορά στην Κοινότητα του Ελαιώνα. Με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη παρεμβάσεων σε κάθε σημείο του Δήμου, συνεχίζουμε να αλλάζουμε την εικόνα του, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την καθημερινότητα των πολιτών».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα