Έργα οδικής ασφάλειας στο τμήμα του νότιου παράπλευρου ΝΕΟΑΚ – Αθηνών Κορίνθου

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, προέβη σε εργασίες άρσης επικινδυνοτήτων στο οδικό τμήμα  του νότιου παράπλευρου ΝΕΟΑΚ – Αθηνών Κορίνθου, περιοχή Άνω Λουτρόπυργος, σε σημείο στο οποίο κατ’ επανάληψη παρατηρούνταν ολίσθηση των πρανών, μικρών λίθων κ.οκ.

Ειδικότερα εκτελέστηκαν εργασίες ξεσκαρώματος των πρανών, τοποθέτηση τσιμεντένιου στηθαίου ασφαλείας (στοιχείων New Jersey) για την ασφαλή διέλευση των διερχόμενων οδηγών και ειδική σήμανση.

Οι συγκεκριμένες εργασίες κρίθηκαν άκρως απαραίτητες, με στόχο την άρση επικινδυνότητας στο εν εξελίξει φαινόμενο αστοχίας πρανών, το οποίο ελλόχευε σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

«Με διαρκείς παρεμβάσεις παραδίδουμε καθημερινά ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο στους πολίτες της Αττικής. Η ασφάλεια των πολιτών πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας», υπογραμμίζει ο κ. Πατούλης.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα