Έργα αξίας 470.000 ευρώ στην Αλόννησο

Ξεκινούν νέα έργα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλοννήσου για την αναβάθμιση των υποδομών του γηπέδου ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές Αλοννήσου.

Τη σύμβαση για την κατασκευή αποδυτηρίων, χώρων υγιεινής, γραφείων και αποθηκών, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης υπέγραψαν τη σύμβαση για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού ώστε το γήπεδο να μπορεί να λειτουργεί και βραδινές ώρες. Τα δύο έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 470.000 ευρώ.

«Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αναβαθμίζουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές. Η Αλόννησος μετά το σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ – Βόλεϊ αποκτά και ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές γήπεδο ποδοσφαίρου. Ενώνουμε δυνάμεις και αξιοποιούμε πόρους που οδηγούν σε έργα ουσίας για τα παιδιά της Αλοννήσου γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα