Έργα ανακαίνισης στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο»

Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ ορίστηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή του ν. 4799/2021 ως αρμόδια για την ωρίμανση και την υλοποίηση της δράσης «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα» RRF 16795, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU. Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης, το Ταμείο, λειτουργώντας κατ’ εντολή, στο όνομα και για λογαριασμό του δικαιούχου, διενεργεί το διαγωνισμό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5Β του ν. 3986/2011 για την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ Γ.Ν.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ “ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ”» με Αναθέτουσα Αρχή την Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας   Μακεδονίας και Θράκης (Αρ. ΕΣΗΔΗΣ:  206731).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.

ΨΓΣ246ΜΩΝ1-ΩΛΩ

διακήρυξη+espd_Κομοτηνή-Σισμανόγλειο ΚΗΜΔΗΣ

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα