Έργα ανακαίνισης και μελέτες σε τρία νοσοκομεία της Αθήνας

Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ ορίστηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή του ν. 4799/2021 ως αρμόδια για την ωρίμανση και την υλοποίηση της δράσης «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα»» RRF 16795, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης, το Ταμείο, λειτουργώντας κατ’ εντολή, στο όνομα και για λογαριασμό του δικαιούχου, διενεργεί το διαγωνισμό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5Β του ν. 3986/2011 για την ανάθεση του έργου «Επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΨΕΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ Ν3, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Γ.Ν.Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ – “ΑΜ.ΦΛΕΜΙΓΚ” (ΝΟΣ.ΜΟΝΑΔΑ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ Τ.Ε.Π. (2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ) ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ (ΙΣΟΓΕΙΟ) ΤΟΥ Γ.Ν.Ν.ΙΩΝΙΑΣ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ”

ΤΜΗΜΑ Α: Γ.Ν.Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ – “ΑΜ.ΦΛΕΜΙΓΚ” (ΝΟΣ.ΜΟΝΑΔΑ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ)

ΤΜΗΜΑ Β: Γ.Ν.Ν.ΙΩΝΙΑΣ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ”»,

με Αναθέτουσα Αρχή την Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 17/01/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

διακήρυξη + espd (ΚΗΜΔΗΣ)

ΨΨ2Ν46ΜΩΝ1-ΕΦΖ

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα