Έργα αγροτικής οδοποιίας και καθαρισμοί τάφρων από τη Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργο για την αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας, για τον καθαρισμό στραγγιστικών τάφρων και τμημάτων δανειοτάφρων ποταμών και για αποκατάσταση σωληνωτών τεχνικών σε περιοχές των Δήμων Καρδίστας, Παλαμά και Σοφάδων. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 4.950.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ 817. Περιλαμβάνει αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας συνολικού μήκους  130 χλμ., καθαρισμό στραγιστικών τάφρων συνολικού μήκους 96,2 χλμ, καθαρισμό δανειοτάφρων ποταμών συνολικού μήκους 14,9χλμ. και αποκατάσταση σωληνωτών οχετών διατομής Φ1000 και Φ1200 μήκους 32 και 17 μέτρων αντίστοιχα (μετά των τεχνικών εισόδου – εξόδου αυτών).

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες ξεκινάμε ένα ακόμη έργο ουσίας που στηρίζει τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, γιατί χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει δημιουργία, δεν υπάρχει ύπαιθρος. Είναι ένα έργο που συμβάλλει στην προστασία των καλλιεργειών από πλημμυρικά φαινόμενα. Σε ένα περιβάλλον πρωτόγνωρων και αλλεπάλληλων κρίσεων, συνεχίζουμε να χρηματοδοτούμε και να υλοποιούμε έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα