Έργα αγροτικής οδοποίας εν εξελίξει στον Δήμο Μεσολογγίου

Σε εξέλιξη είναι σημαντικά έργα αποκατάστασης και βελτίωσης του οδοστρώματος σε δρόμους της πόλης του Μεσολογγίου και σε περιοχές στις Δ.Ε. του Δήμου. Ήδη τα συνεργεία ξεκίνησαν εργασίες εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή του Αεροδρομίου, ως έμπρακτη απόδειξη της σημασίας της  αξιοποίησης του.

Ολοκληρώθηκαν  επίσης  ασφαλτοστρώσεις στον κεντρικό  δρόμο του Ευηνοχωρίου και σε σημεία της αγροτικής του περιοχής και ακολουθούν ασφαλτοστρώσεις σε τμήματα στο Συνοικισμό Αιτωλικού , στον Άγιο Νεκτάριο – Σφαγεία και  στην περιοχή Μπούζα, προς RIGIPS .

Επίσης αναγκαίες παρεμβάσεις γίνονται σε αγροτικούς  δρόμους στις περιοχές Σταμνά, Κούντρος, Χαλίκι στο Αιτωλικό, στα Ελληνικά,  στον Άγιο Δημήτριο Μουσούρων και αλλού, ενώ από χθες φορτηγά ρίχνουν χαλίκι στους δρόμους,  διορθώνοντας ένα σημαντικό τμήμα τους. Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της πρόσβασης των αγροτών, με την ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων στα χωράφια τους.

Ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος μετά από αυτοψία στα σημεία των έργων δήλωσε σχετικά «Συνεχίζουμε με πρόγραμμα και σχεδιασμό να δημιουργούμε συνθήκες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και την μεγάλη μας προσπάθεια με στόχο την ανάπτυξη και την επίλυση προβλημάτων και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που έχουμε  στο ενεργητικό μας επιτυχίες, με την επίλυση  χρόνιων  προβλημάτων,  στην κάλυψη αναγκαίων υποδομών, στην ύδρευση, στην διαχείριση των απορριμμάτων κ.α.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα