Έρχεται το 1ο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Γεγονός Ενέργειας «BALKAN ENERGY FORUM»

Η ενεργειακή καρδιά της χώρας χτυπά στην Κοζάνη, όπου πραγματοποιείται το 1ο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Γεγονός Ενέργειας BALKAN ENERGY FORUM.

Στο εκθεσιακό σκέλος του BALKAN ENERGY FORUM θα παρουσιαστούν εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του υδρογόνου, της αποθήκευσης ενέργειας, της εξοικονόμησης κ.α., ενώ στο Ενεργειακό Συνέδριο θα δώσουν το ‘παρών’ σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής και οικονομικής ζωής, επιστήμονες από ερευνητικά κέντρα και πανεπιστημιακά ιδρύματα, στελέχη επιχειρήσεων και φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας.

Η διοργάνωση εστιάζει στο ενεργειακό μέλλον της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και στις μεγάλες επενδύσεις σε ενεργειακά δίκτυα και υποδομές και θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης, από την Πέμπτη 23 έως το Σάββατο 25 Μαΐου 2024.

Η Δυτική Μακεδονία που πλέον έχει εισέλθει με ταχείς ρυθμούς στην εποχή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των καθαρών τεχνολογιών, έχει επιλεγεί να φιλοξενήσει το μεγάλο αυτό συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός.

Στρατηγικός στόχος του BALKAN ENERGY FORUM είναι η συνεισφορά στον δημόσιο, εθνικό και ευρωπαϊκό διάλογο, για μία κλιματικά ουδέτερη, βιώσιμη και συμπεριληπτική ανάπτυξη.

Το Forum αποτελεί συνδιοργάνωση του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας – Θράκης) και της ΔΕΘ-HELEXPO.

Περισσότερα ΕΔΩ.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα