Επιχειρησιακή Συμφωνία μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και ΕΦΕΠΑΕ

Με Απόφαση του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη ορίστηκε ο «ΕΦΕΠΑΕ» ως Ενδιάμεσος Φορέας του Προγράμματος «Κρήτη» 2021-2027 και του ανατέθηκαν καθήκοντα Διαχείρισης Δράσεων και Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων της ανταγωνιστικότητας και της επιχειρηματικότητας στο νησί, συνολικού προϋπολογισμού: 57.257.395 ευρώ.

Για την ενεργοποίηση της απόφασης και την άσκηση των καθηκόντων του  Ενδιάμεσου Φορέα, συνυπογράφηκε Επιχειρησιακή Συμφωνία  με αντικείμενο, την εξειδίκευση των αρμοδιοτήτων και καθηκόντων που αναλαμβάνει να ασκήσει ο ΕΦΕΠΑΕ, τον προσδιορισμό του ανώτατου ποσοστού επί του προϋπολογισμού που θα καταβληθεί σ’ αυτόν για την κάλυψη των λειτουργικών του δαπανών, την πηγή χρηματοδότησής του, καθώς και λοιπές τεχνικές λεπτομέρειες εφαρμογής.

Την επιχειρησιακή Συμφωνία συνυπέγραψαν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνα Μαρλαφέκα, παρουσία του Προέδρου της Αναπτυξιακής Κρήτης Α.Ε. Θωμά Χαριτάκη, του αντιπροέδρου του ΕΦΕΠΑΕ  Ευάγγελου Καρκανάκη και του Γενικού Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης Αριστείδη Φραγκάκη.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα