Επιχειρηματική αποστολή σε 4 χώρες της Ασίας

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία, σε 4 πρωτεύουσες, με στόχο τη διερεύνηση, αναζήτηση και αξιοποίηση ευκαιριών σε μία ελκυστική επιχειρηματικά περιοχή με σταθερά αναπτυξιακά χαρακτηριστικά.

Η Αποστολή θα επισκεφθεί διαδοχικά το Τόκυο στις 13-14/11, την Σεούλ στις 15-16/11, το Πεκίνο στις 17-18/1 και το Χόνγκ Κόνγκ στις 19-20/11.

Η Αποστολή θα δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να διερευνήσουν τις δυνατότητες εξαγωγών ή άλλης μορφής συνεργασιών και να αναζητήσουν εταίρους σε τέσσερις ανεπτυγμένες αγορές της Ασιατικής Ηπείρου, όπου υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί, η μεσαία τάξη έχει αγοραστική δύναμη με καταναλωτική τάση, η ζήτηση για ποιοτικά προιόντα δυτικής προέλευσης είναι σταθερή και υπάρχουν ευκαιρίες σε αρκετούς τομείς, όπως τρόφιμα (τυποποιημένα, βιολογικά), ποτάροφήματα, καλλυντικά, φαρμακευτικά, δομικά υλικά, κλπ.

Η Αποστολή θα αποτελείται από περιορισμένο αριθμό εταιριών, θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό και στην εξασφάλιση συναντήσεων Β2Β με εταιρίες εισαγωγής, διανομής, αντιπροσώπευσης σε κάθε περιοχή με την συμβολή των Γραφείων ΟΕΥ Τόκυο, Σεούλ, Πεκίνο και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χόνγκ Κόνγκ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα υποστήριξης από τα τοπικά Διμερή Γερμανικά Επιμελητήρια για δικτύωση με τα μέλη τους.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Αποστολής και οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση στo y.patsiavos@ahk.com.gr μέχρι 31/7 ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για προγραμματισμό ατομικών συναντήσεων Β2Β με τις τοπικές επιχειρήσεις σε κάθε χώρα.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα