Επί τάπητος η πορεία υλοποίησης κατασκευής του αυτοκινητόδρομου της Πατρών – Πύργου

Η πρόοδος κατασκευής του αυτοκινητόδρομου της Πατρών – Πύργου, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου και του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Γεώργιος Βεσκούκης (Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας και Αλιείας) και Ανδρέας Μπουχέλος (Έργων και Πολεοδομίας), ενώ από την πλευρά της Κοινοπραξίας κατασκευής του έργου συμμετείχαν, οι Ιπποκράτης Θεοδώρου και Μανώλης Σφυρογιαννάκης (εκπροσωπώντας την «Άπιον Κλέος»), οι Γεώργιος Κολομόνδος (Διευθυντής και ο Μηχανικός της «Άβαξ Α.Ε.») και Αντώνιος Σπυρόπουλος, καθώς και ο Ιωάννης Πετρόπουλος (Πολιτικός Μηχανικός και Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των αναδόχων εταιρειών, παρουσίασαν διεξοδικά την πορεία του κορυφαίου για την περιοχή έργου και το οποίο εξελίσσεται ομαλά και ταχύτερα από το συμβατικό χρονοδιάγραμμα, χάρη στην καλή συνεργασία όλων εμπλεκομένων φορέων. Επίσης, τέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις συνδέσεις του αυτοκινητόδρομου με σημεία ιδιαίτερου αναπτυξιακού ενδιαφέροντος της περιοχής, καθώς επίσης, δράσεις που θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση των κατοίκων και την ελαχιστοποίηση των πιθανών οχλήσεων που δημιουργούνται ή μπορούν να δημιουργηθούν στη συνέχεια. Όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν ζητήματα που η τοπική αυτοδιοίκηση, ομόφωνα, θα διεκδικήσει.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα